Nya Ölstilar

Havrekräms Ale

Sveriges svar på den trendiga New England IPA. Här vill vi skapa en ofiltrerad öl med krämig konsistens utan större bitterhet. Smaken ska domineras av humle, men till skillnad mot NEIPA så är ersätter denna ölstil vete med havre i mycket större proportioner. Smaken ska domineras av fruktig humle och spannmålssmak snarare än maltighet. Den ska vara lättdrucken och något svagare än en Amerikansk New England.

Bondlager

Har ersätter vi mellan 5-15% av maltnotan av basmalt med vete, havre eller råg. Vi vill få fram en drickbar och torr lager som ska få vissa inslag av spannmål eller säd i smaken.

Rålager

Här kombinerar vi omältat korn tillsammans med mältat korn i lika proportioner i syfte att skapa en öl som är extremt lättdrucken och ljus. Den större andelen omältade korn gör att vi lättare kan inhandla råvaror direkt från bonden. Det ger även en annan karaktär än vanlig lager.

Kommer snart!

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam